Miros insuportabil, saci de gunoi și bolnavi neputincioși: Cum ești primit în spital dacă ai COVID – VIDEO

Am vrut sa nu mai postez absolut nimic ce are legatura cu mama si experientele sale din spitalele din Botoșani, dar vazand destul de multe cazuri mult mai grave, unele soldate cu decese, m-am razgandit.

Inca o data vreau sa arat ca in Botoșani e mult mai rau decat in restul tarii.

Inca ma intreb daca asa zisele protocoale COVID nu sunt pentru toata tara la fel.

M-am decis sa incarc un videoclip facut intr-un spital din Botoșani, unde mama a stat internată pentru ca la articolul precedent, acesta nu s-a afisat.

La articolul acesta: COVID: Mama mea, plimbată prin trei spitale, cu teste pozitive după mai multe negative – FOTO&VIDEO

In acest video se poate vedea foarte clar cat de mic este un salon cu patru pacienti. Mai mult decat atat, ei sunt fortati sa accepte si gunoiul (care in mod normal este in cantitate mare, fiind 4 persoane) toata ziua. Adica, bolnavii sunt nevoiti sa-si tina gunoiul la nas o zi si o noapte pentru ca doar dimineata il poate lua infirmiera. Asa spune protocolul.

Ok, sa spunem ca asa este protocolul. In cazul acesta, nu se poate pune o pubela mare in baie sau nu se poate gasi o solutie astfel incat pacientii sa nu fie afectati. Nu stiu…

Va las sa priviti imaginile dintr-un salon unde sunt tratati bolnavii COVID.

Cum am mai spus nu doar gunoiul ar fi problema într-un salon dintr-un spital de stat ci și lipsa unui duș sau a unei lenjerii.

Susțin că dacă noi acceptăm în continuare aceste lucruri absolut nimic nu se va schimba. Mie mi se pare că mita nu a disparut, pupincurismul inca este la el acasa, iar tinerii sunt obligati sa accepte aceste lucruri pentru a se putea integra in societate.

Asadar, neregulile trebuie aratate, expuse, povestite, nu ascunse sub pres.

12 thoughts on “Miros insuportabil, saci de gunoi și bolnavi neputincioși: Cum ești primit în spital dacă ai COVID – VIDEO”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *