INCONȘTIENȚĂ la BOTOȘANI: Baruri cu bătrâni încă DESCHISE și gesturi meschine pe stradă

În aceste zile cele mai utilizate cuvinte în presă par să fie inconștiență, bătrâni, CORONA, virus.

Ne aflăm într-o situație pe care nimeni nu a putut să o prezică. Una destul de gravă aș spune eu. Alții o resimt total altfel, chiar cu seninătate și vedeți cel mai bine asta în poza atașată.

Începând de astăzi orice bar, cafenea, frizerie ar trebui să fie închis. Asta obligat, forțat. La noi, totul e total invers.

Am venit de dimineață la serviciu și ce să vezi? Bătrânii pe stradă fără niciun stres, la barul de vizavii plin, tot de bătrâni și mai mult, unii dintre ei scuipă pe trotuar, își suflă nasul, tușesc fără să-și acopere gura.

Noi, cei mai tineri ne protejăm cum și cu cât putem. În schimb, cei în vârstă, nu se gândesc că ne fac rău, că ei sunt cei mai vizați de îmbolnăvire.

În acest caz cred că organele competente trebuie să-și facă treaba pentru inconștieță, pentru bătrâni nepăsători de ei, de noi.

Citește și: Cozi infernale, nervi, înjurături: Botoșănenii se calcă în picioare pentru lapte și carne – FOTO

Prin aceste rânduri nu vreau să fac cuiva rău, să fiu răutăcioasă sau să judec. Trecem cu toții printr-o criză. E greu, mai ales pentru antreprenori aflați la început de drum, pentru părinți cu copii, pentru cei în vârstă, dar și pentru cei tineri. Ne e greu, dar haideți să rămânem civilizați, să respectăm ceea ce ni se impune. Să acceptăm STOP-ul pus de autorități.

Altfel, cum ne ferim de ce e mai rău?

2 thoughts on “INCONȘTIENȚĂ la BOTOȘANI: Baruri cu bătrâni încă DESCHISE și gesturi meschine pe stradă”

  1. De ce nu sunt amendați că în Franța,Rusia și alte țări?? De ce trebuie sa ne rugam de niste inconștienți imaturi și să riscăm sănătatea și viața noastră și celor dragi?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *