Nu te-ai fi gândit: CARE este orașul unde orice vis devine realitate

 

Noul paradis al bogaților planetei, unde orice vis devine realitate, evident dacă ai suficienți bani este Hong Kong. Acesta a fost cel mai scump oraș din lume pentru cea mai mare parte a deceniului.

 Cei mai mulți miliardari ai lumii au ales să locuiască în acest oraș. Numai în anul 2017, în Hong Kong s-au mutat 21 de miliardari noi.

 În acest mod, Hong Kong a ajuns la un număr de 93 de miliardari, cu doar 10 mai puțini față de New York, potrivit indexului Billionaire Census, realizat de Wealth-X. În același an, în New York a apărut doar un miliardar.

Citește și: Cel mai mare oraș din România – Nici Cluj, nici București

 Totuși, New York-ul își păstrează poziția de capitală a miliardarilor. Probabil, nu mai este foarte mult timp și locul orașului din Statele Unite va fi detronat de Hong Kong, comparația fiind de 93 de persoane versus 103.

 Creșterea înregistrată de Hong Kong „a fost condusă de o performanță economică puternică pe plan domestic, schimbările din peisajul piețelor financiare care reflectă statusul regiunii că unul dintre cele mai mari poluri financiare, și rolul proeminent al statului în comerț și investiții,  potrivit studiului realizat de Wealth-X.

 Iată orașele cu cei mai mulți miliardari:

 New York – 103 persoane

 Hong Kong – 93 persoane           

 Sân Francisco – 74 persoane

 Moscova – 69 persoane

 Londra – 62 persoane

 Beijing – 57 persoane

 Singapore – 44 persoane

 Dubai – 40 de persoane

 Mumbai – 39 persoane

 Shenzhen – 39 persoane

 Iată țările cu cei mai mulți miliardari:

 Statele Unite-680 persoane

 China-338 persoane

 Germania-152 persoane

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *