Îți poți cumpăra o casă de pe AMAZON-Vezi CUM arată și CÂT costă

Amazon este cunoscut deja în întreaga lume ca un site de unde poți cumpăra aproape orice ai nevoie. De puțin timp, îți poți achiziționa chiar și o casă.

Nu vă închipuiți că vorbim de vile sau case de mari dimensiuni, ci de unele micuțe, care vin asamblate pe structură metalică.

Casele cu suprafețe mici au devenit din ce în ce mai căutate în ultimii ani. Motivele sunt diferite. Fie că serviciile se scumpesc, fie că oamenii preferă o viață minimalistă.

SUPRAFAȚĂ

Casele de mici dimensiuni nu au o suprafață mai mare de 200 mp.

Amazon a venit cu ideea magnifică pentru oameni ca ridicarea unei case să nu mai fie o corvoadă. Astfel, aceste locuințe sunt ușor de cumpărat și ușor de construit, scrie businessinsider.com.

Practic, dacă faci comanda, acasă vei primi niște pachete mari cu lemne și câteva bare de metal. Pe lângă pachet, vei avea și un ghid de instrucțiuni, care îți spune exact, cum să ajungi la o casă numai bună de locuit.

PREȚ

Prețul nu este chiar unul mic. Vorbim de aproape 19.000 de dolari, însemnând în lei undeva la 80.000 de lei, ajung chiar și la 100.000 în funcție de suprafață.

Citește și: Mare grijă la ce postați: Facebook amendat cu 5 miliarde de dolari

Surprinzător, reprezentanții AMAZON spun că aceste căsuțe pot fi construite în cel puțin două zile dacă participă două persoane.

GALERIE FOTO

Pentru a vă face o idee despre cum cumpără o casă minusculă pe Amazon, uitați-vă la pozele de mai jos:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *