Ai auzit de Recorder? Au făcut 90.000 de euro din donații în 6 luni – Au explicat unde se duc BANII

Personal îi urmăresc pe cai de la Recorder și mi se par fantastici. Se pare că nu doar mie îmi plac băieții ăceștia care arată realitatea în care trăim, România așa cum e ea, mai ales cu rele. Băieții ăștia sunt pe placul a milioane de oameni, dacă luăm în calcul donațiile făcute de diferite persoane în ultimele șase luni.

Deși au doar doi ani de când s-au lansat, au deja zeci de reportaje video, milioane de vizualizări pe YouTube și zeci de mii de euro donații din partea cititorilor, menționează paginademedia.ro.

„Recorder a primit donații în valoare de 87.800 euro, în ultimele șase luni. Este cea mai mare sumă pe care am strâns-o până acum”, arată cel mai recent raport către cititori făcut de redacția Recorder

Ce schimbări s-au produs în cei doi ani:

Erau patru oameni în urmă cu doi ani, acum sunt 10. 

De la o cameră video atunci, la trei camere video acum, o dronă, lavaliere și lumini. 

Conținut diversificat: animații explicative și investigații video în care am arătat nu doar nereguli, ci în primul rând moduri de operare. 

Jurnaliștii au crescut și un canal de YouTube, care a adunat 160.000 de abonați – cel mai mare canal din România cu conținut exclusiv jurnalistic.

Materialele lor au câștigat și câteva premii la competiții jurnalistice. 

Echipa de jurnaliști de la Recorder anunță și noi proiecte pentru următoarea perioadă:

„Pregătim lansarea unei rubrici noi, pentru a diversifica conținutul pe care îl producem: mai mult jurnalism explicativ despre temele importante din societate”, menționează raportul. 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *