Unica SALVARE a României: Protest NAȚIONAL

Cred că simți și tu cum ne degradăm încet și sigur. De la oameni, siguranță, trai, sănătate, învățământ, educație, până la natura…

România sau ce a mai rămas din ea e foarte tristă. Cert este că poate fi o soluție pentru salvarea acestei țări. Este una sigură și irevocabilă.

Pur și simplu nu mai mergem la serviciu. Asta dacă majoritatea oamenilor ar conștientiza că România merge din ce în ce mai rău. Am putea renunța pentru o zi, două, o săptămână/o lună la muncă și poate atunci am aprecia mai mult ce ne oferă aceasta țară, “minunații” de la conducere ar reveni cu picioarele pe pământ și cu salarii decente.

Poate atunci nu s-ar mai da vacanțe pe gratis sau mai bine zis din banii proștilor la anumite companii susținute de stat și multe altele. Poate atunci ne-am trezi din somnul acesta de zeci de ani. Poate am conștientiza că nu asta e direcția… Noi, cei care am ales cu orice preț să rămânem în țara asta ar trebui să ne unim, să ne luptăm, să ne batem cu pumnii în piept și să ne apărăm drepturile.

Da, dreptul la un trai normal, la un salariu minim de 1.000 de euro pe lună, la servicii de sănătate egale cu taxele pe care le plătim, la educație gratuită.

Se poate?!…

Eu cred că doar uniți mai putem face ceva. Doar împreună, susținându-ne unul pe altul, ca o echipă uriașă, încrezătoare pe care niciodată, absolut nimeni nu o poate doborâ.

Colectiv, îți spune ceva?

Problema noastră MARE este că nu vom fi prea curând așa. Suntem învățați doar când e vorba de moarte să devenim brusc uniți. Atât.

Acum, cred că s-a murit destul. Acum, cred că a venit timpul.

România, trezește-te!!!!

P.S: Știi melodia?!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *