Scenă îngrozitoare: Cum să-ți crești copilul în România?!

Văd din ce în ce mai des, argumente pro și contra legate de subiectul acesta: “creșterea copiilor în România”.


Momentan sunt imparțială, nu sunt nici pro, nici contra, însă sunt sigură că unii dintre părinții români sunt nebuni, habar nu au despre educație și despre fericirea copiilor lor, fac lucruri nebunești, încă utilizează în educația copiilor lor metodă “recompensa și pedeapsă”, însă se lăuda cu cei mici.


Când vine vorba de copii, sunt acea persoană care ar mută și munții. De ce?! Pentru că ei ne reprezintă, ei suntem noi, în miniatură. Știți cu siguranță că un copil învață la început totul imitând de la adult, noi, însă, ce-i oferim?!


Senzații de neuitat, ar spune niște părinți din Gorj, care, și-au plimbat copilul cu căruciorul, dar nu oricum, ci lângă o mașină, aflată în mers. Mai mult, acesta era împins chiar de șofer, iar mamă fericită, filmă…


Un bebeluș numai de câteva luni a fost plimbat cu căruciorul, lângă un autoturism de un tânăr de 23 de ani din municipiul Târgu Jiu. Mașină se deplasa cu viteză redusă.


Pentru că scenă nu era completă, un pieton s-a urcat pe capotă mașinii. În acel moment, mamă care era foarte amuzata de ce se întâmplă, a oprit filmarea…


Este un incident sau o scenă îngrozitoare?!


Un incident care s-ar fi putut transformă în orice clipă într-o scenă îngrozitoare. Ce au făcut autoritățile?


Polițiștii care au văzut scenă i-au aplicat o amendă tânărului șofer și au sesizat Direcția Generală de Asistentă Socială și Protecția Copilului Gorj.


„A fost identificat conducătorul autoturismului din materialul video. Este vorba de un tânăr de 23 ani din Târgu Jiu, care a fost sancționat contravențional, conform OUG 195/2002, pentru efectuarea altor activități de natură a-i distrage atenția de la conducere, cu amendă în cuantum de 725 lei. De asemenea, va fi informată și DGASPC Gorj, pentru efectuarea unor verificări privind creșterea minorului“, a spus Ion Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *