Oamenii au ieșit în stradă și la Botoșani după cazul de la Caracal – GALERIE FOTO

Dacă în capitală sute de oameni au ieșit în stradă pentru a-și arăta nemulțumirea, indignarea, revolta față de cele întâmplate la Caracal, la Botoșani, în nordul țării, unii oameni abia știu că țara fierbe.

Au ieșit în stradă aproximativ 40 de oameni care au aprins lumânări în memoria Alexandrei, fata care după trei apeluri disperate la 112, aștepta o salvare, care nu a mai venit, însă.

Citește și: Protest mut la Botoșani: Ieși în stradă, dacă îți pasă!

La Botoșani, unii părinți au venit cu copiii în fața Prefecturii și au vorbit despre cele întâmplate, au aprins lumânări și au rămas mirați că tinerii preferă să se plimbe pe Pietonal, când de fapt ar trebui să le pese mai mult despre cazul ce a scos în evidență sistemul corupt din România.

Cert este că s-au aprins multe lumânări.

Am rămas impresionată de o fetiță în scaun cu rotile care, alături de părinții săi, pe lângă lumânarea aprinsă a lăsat și un buchet de flori, în memoria unei tinere care a murit cu zile.

”Copiii noștri sunt sacrificați de legile proaste ale statului”  sau ”Corupția ucide” au fost printre mesajele transmise de cei prezenți.

4 thoughts on “Oamenii au ieșit în stradă și la Botoșani după cazul de la Caracal – GALERIE FOTO”

  1. Pingback: Toți tinerii care au ieșit în stradă în weekend pleacă din țară – ”Ce să facem în țară? Să murim și noi?” – VIDEO » Jurnalul unei agitate

  2. Pingback: INCREDIBIL: În timp ce țara ”arde”, o fostă amantă devine șefă la Ministerul de interne » Jurnalul unei agitate

  3. Pingback: CE a mărturisit o adolescentă la protestul din Piața Revoluției: Așa a murit și tata -VIDEO » Jurnalul unei agitate

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *