FOTO: Unde îmi încarc bateriile? – Hai cu mine

În weekendul ce tocmai a trecut am ales să văd doar verde.

E locul unde îmi încarc bateriile și de asemenea, unde mă descarc cel mai bine. Muntele, mă primește cu căldură de fiecare dată când am nevoie de o evadare. Când simt că <nu pot> nu mai are vreo altă variantă și de asemenea, când telefonul devine o dependență.

Dincolo de căldură, ador ploaia măruntă și deasă. Mai mult, îmi place mirosul specific și liniștea absolută la peste 1.000 de metri înălțime.

Citește și: CE mesaj transmiți când porți ie

Îmi place să îmi încarc bateriile acolo unde nu este nimeni. Acolo unde sunt singură și pentru 5 secunde realizez cât de mică sunt. Acolo îți dai seama în același timp, cât de valoros ești, cât de mult sau puțin contezi pentru cei din jur. Acolo ești tu, fără zâmbete false sau fără măști. Acolo, îți dai seama că temerile din copilărie sunt atât de greu de vindecat. Acolo, lupți să învingi frica de necunoscut și tot acolo te întâlnești cu imprevizibilul.

Cred că fiecare are un loc unde își încarcă bateriile. Și mai știu cât este de greu să găsești astfel de locuri. România are o mulțime, dar din păcate, se ajunge destul de greu la ele.

Dacă vrei să vezi cum te simți într-un astfel de loc și să-ți încarci bateriile pentru o nouă săptămână sau chiar pentru un an, te invit să vizitezi camp 22.

Hai, acolo!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *