3: M-am băgat într-o mare încurcătură

Am lipsit puțin timp de pe online pentru că am fost plecată într-un team building cu toți de la birou. Am fost într-o zonă pitorească de munte, încă de vineri după-amiază.

Nu prea eram încântată de ieșirea asta mai ales că în dimineața în care am plecat cu colegii, m-am văzut cu el, băiatul de care va spuneam încă de săptămâna trecută.

Citește și: 1: De astăzi, îți spun în fiecare zi ce fac

Nu a fost ce mă așteptăm și mi-ai dat seamă că mă îndrăgostisem de o masca. Tipul nu e deloc sensibil și chiar mi se pare total opus de ce imagine mi-am creat în mintea mea.

Mi-am dat seamă că nu ai cum să cunoști un om după prima întâlnire și mai ales, n-ai cum să-i descoperi slăbiciunile sau defectele.

Am băut cafeaua liniștiți aproape de biroul meu, după care fiecare s-a dus la job. Am mai vorbit puțin pe timpul zilei, dar nimic interesant.

A rămas că ne mai vedem și atât. Sincer cred că nu sunt pe gustul lui, pur și simplu.

Am plecat vineri, pe la ora 4 după amiază la Moeciu și am stat acolo până marți. Normal, trebuia să stăm până astăzi, dar eu m-am plictisit și am venit mai repede acasă pentru a mă odihni și a-mi aduna gândurile.

Evident, așa cum nu mă asteaptam, la munte, m-am apropiat foarte mult de George, v-am povestit de el…Când spun că m-am apropiat foarte mult, a fost chiar foarte mult, necontrolat, puțin dusă de văl. Astfel, lucrurile au luat o întorsătură neașteptată.

Ne-am cuplat oficial, în față colegilor, a șefilor de departamente…etc. Practic, în față tuturor. Asta a venit într-un moment în care nu mă așteptăm și… ciudat, mă mai gândesc încă la băiatul blond, cu ochii negrii.

Citește și: 2: Azi m-am îndrăgostit

Sunt cu George, dintr-o prostie, de fapt. Am zis…hai, de ce nu?! Iar acum…mi-am dat seamă că inima mea e de fapt în altă parte…

Acum, sunt într-o mare încurcătură. E război între creier și inimă, iar în suflet e haos.

Trebuie să văd ce fac și cum ies din asta.

Oricum, noaptea e un sfeșnic bun…și nu, nu m-am odihnit deloc, deși am venit cu o zi mai devreme.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *